Min side Kundeservice Bli medlem

Den litterære Hamsun

Hamsun er et merkenavn som benyttes i stadig nye boklanseringer. Hvert år kommer det ut flere nye bøker som bærer hans navn i tittelen. Men ofte er interessen rettet mot andre sider ved forfatteren enn det han skrev, eller den litterære interessen er avgrenset til enkelte verk eller aspekter i forfatterskapet. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hamsun er et merkenavn som benyttes i stadig nye boklanseringer. Hvert år kommer det ut flere nye bøker som bærer hans navn i tittelen. Men ofte er interessen rettet mot andre sider ved forfatteren enn det han skrev, eller den litterære interessen er avgrenset til enkelte verk eller aspekter i forfatterskapet.
I Den litterære Hamsun har vi invitert noen av landets unge, ledende litteraturforskere med særlig interesse for Hamsun til å skrive om hver sin del av forfatterskapet. Til sammen dekker disse bidragene hele forfatterskapet. De gir et bilde av mangfoldet og det litterære spekteret i Hamsuns forfatterskap, både sjangermessig, stilistisk og tematisk.
Ståle Dingstad (red.) er dr.art. på en avhandling om Knut Hamsun og arbeider ved Prosjekt Henrik Ibsens Skrifter
Bidragsyterne er Britt Andersen, Aasta Marie Bjorvand Bjørkøy, Ståle Dingstad, Erik Bjerck Hagen, Åsmund Hennig, Oddbjørn Johannessen, Elisabeth Oxfeldt, Atle Skaftun, Eivind Tjønneland, Henning Wærp og Ingvald Aarstein.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Dansk Flerspråklig
Sider
346
ISBN
9788245001082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Den litterære Hamsun
Format
24 x 17 cm
Serie
LNUs skriftserie 162

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den litterære Hamsun:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grensen

Kapka Kassabova
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv