Min side Kundeservice Bli medlem

Som fra mange ulike verdener

om Ole Robert Sundes forfatterskap


I 30 år har Ole Robert Sunde vært et peilepunkt i norsk litteratur. I roman etter roman, tre kortprosasamlinger og en lang rekke essays har han fordypet seg i sine egensindige interesser og utviklet nye skrivemåter - alltid i nysgjerrig bevegelse. Les mer

354,-

389,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus


I 30 år har Ole Robert Sunde vært et peilepunkt i norsk litteratur. I roman etter roman, tre kortprosasamlinger og en lang rekke essays har han fordypet seg i sine egensindige interesser og utviklet nye skrivemåter - alltid i nysgjerrig bevegelse. Tiden er kommet for å se bakover og studere hva som har vært Sundes viktigste anliggender, hvordan bøkene er blitt mottatt og hva forfatterskapet har tilført norsk litteratur.
Sundes bøker er blitt kalt kontroversielle og utilgjengelige, men her vises at utgivelsene heller enn å søke provokasjon, springer ut av en vital og sjenerøs trang til å finne mening. Sunde er ingen melankoliker, men en livsbejaende intellektuell som glupsk kaster seg over metafysikken, filosofien, filmen og litteraturen i sin streben etter å beskrive tilværelsens mangfold og bevissthetens myldende aktivitet. En rekke kritikere og forfattere fra ulike generasjoner og hele Norden bidrar i boken, som Susanne Christensen, Ulf Eriksson, Espen Grønlie, Sigurd Tenningen og Jørn H. Sværen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Flerspråklig Svensk
Sider
279
ISBN
9788205429956
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Som fra mange ulike verdener
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Som fra mange ulike verdener:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ørret

Lars Nilssen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv