Min side Kundeservice Bli medlem

En sommer med Proust

«Prousts stil og stemning er smittsom, og alle de åtte intellektuelle er preget av en rolig formidlingsglede der de sprer sine innsikter i verket til Proust.»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studere Prousts mesterverk; med stor beundring for verket skriver de om sine personlige møter med de grunnleggende spørsmålene som romanen stiller: Hva er kjærlighet? Er det mulig å fastholde fortiden? Er det i det hele tatt mulig å kjenne et annet menneske?

"En sommer med Proust" er oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren "En sommer med Montaigne", som ble både en kritiker- og publikumsfavoritt da den kom ut i Norge sommeren 2015; begge var opprinnelig oppført som radiofølje.tonger på den franske radio.kanalen France Inter.

Medlemsvurdering:
Anbefales sterkt, man får en bedre forståelse av forfatteren!

Inger Tjaberg

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Solum
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788256019113
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Un été avec Proust
Serie
Sommer essays

Anmeldelser

«Prousts stil og stemning er smittsom, og alle de åtte intellektuelle er preget av en rolig formidlingsglede der de sprer sine innsikter i verket til Proust.»

Fredrik Wandrup, Dagbladet

Medlemmers vurdering

I
Inger Tjaberg – 27.07.2016

– Anbefales sterkt, man får en bedre forståelse av forfatteren!

B
Berit – 26.07.2016

– Det kreves nok mer enn en sommer for å sette seg inn i verkene til Proust, men "en sommer med Proust" kan være en god begynnelse. For den som ikke lar seg skremme av de til dels lange sitatene fra noen av Prousts verk, vil jeg anbefale en langsom lesing av det første bindet av Prousts romaner, oversatt av Annelise Amadou. "En sommer med Proust" har i hvert fall fått meg til å finne fram Proust igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En sommer med Proust:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv