Meny
 
En sommer med Proust - 
   Laura El Makki
  
   Antoine Compagnon
  
   Raphaël Enthoven
  
   Michel Erman
  
   Adrien Goetz
  
   Nicolas Grimaldi
  
   Julia Kristeva
  
   Jérome Prieur
  
   Jean-Yves Tadié
  
   Agnete Øye

En sommer med Proust

; Antoine Compagnon ; Raphaël Enthoven ; Michel Erman ; Adrien Goetz ; Nicolas Grimaldi ; Julia Kristeva ; Jérome Prieur ; Jean-Yves Tadié ; Agnete Øye (Oversetter)

«Prousts stil og stemning er smittsom, og alle de åtte intellektuelle er preget av en rolig formidlingsglede der de sprer sine innsikter i verket til Proust.»

, Dagbladet Terningkast 5
"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Les mer
Vår pris
169,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 169,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studere Prousts mesterverk; med stor beundring for verket skriver de om sine personlige møter med de grunnleggende spørsmålene som romanen stiller: Hva er kjærlighet? Er det mulig å fastholde fortiden? Er det i det hele tatt mulig å kjenne et annet menneske?

"En sommer med Proust" er oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren "En sommer med Montaigne", som ble både en kritiker- og publikumsfavoritt da den kom ut i Norge sommeren 2015; begge var opprinnelig oppført som radiofølje.tonger på den franske radio.kanalen France Inter.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Fredrik Wandrup, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788256019113
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Un été avec Proust
Format: EPUB
Filstr: 0.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger