Meny
La meg få vandre i min sannhet - Levi Henriksen

La meg få vandre i min sannhet

tekster og fortellinger

«Jeg kan ikke si det på annen måte enn dette: Nå, akkurat nå som kalenderens mørke kott også kalt november er over oss, så skaff deg denne boka av Levi Henriksen. Den er faktisk et sjarmerende lys i høstmørket.»

Terningkast 5
«Særs lesverdig. Som å få haik i en slitt gammel pickup med lasteplanet fullt av gode historier.» - Lars Mytting.

«Jeg husker jeg var tidlig på jobb. Alt jeg hadde med i skulderveska var Rolling Stone med nylig avdøde Roy Orbison på omslaget, en gul notisblokk og tre røde tusjpenner. Les mer
Vår pris
390,-
Spar
39,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 390,-
Spar: 39,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«Særs lesverdig. Som å få haik i en slitt gammel pickup med lasteplanet fullt av gode historier.» - Lars Mytting.

«Jeg husker jeg var tidlig på jobb. Alt jeg hadde med i skulderveska var Rolling Stone med nylig avdøde Roy Orbison på omslaget, en gul notisblokk og tre røde tusjpenner. Jeg hadde to timer på meg før Skippern og de andre journalistene kom på jobb, og bestemte meg for å anvende tiden vel, så jeg skrev. Seks bokstaver. Ett ord. Da resten av redaksjonen møtte opp til morgenmøtet, hadde jeg ikke kommet noe videre. Ett ord var alt jeg hadde å vise til etter min første seriøse skjønnlitterære arbeidsøkt ved en skrivemaskin. Sitt beskjedne omfang til tross, i sum utgjør det jeg skrev noe av det aller viktigste i hele min litterære produksjon, for ordet jeg skrev var: Skogli.»

Levi Henriksen er en av våre største historiefortellere. I La meg få vandre i min sannhet skriver han om hvordan han ble forfatter og musiker. Det handler om bøkene og sangene han har skrevet, om forfatterne og musikerne som har inspirert ham, om Kongsvinger og Amerika og om Hemingway og Johnny Cash.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 249
ISBN: 9788205578746
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger