Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Seriøs observering

utvalgte essay 1997-2019

I denne essaysamlingen har en av vår tids aller mest anerkjente og toneangivende kritikere, James Wood, gjort et utvalg av de beste essayene fra de siste tjue årene av sin produksjon. Her møter vi både Dostojevskij og Cervantes, Auster og Knausgård, Zadie Smith og Keith Moon, for å nevne noen av de endeløst mange som legges under Woods lupe. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I denne essaysamlingen har en av vår tids aller mest anerkjente og toneangivende kritikere, James Wood, gjort et utvalg av de beste essayene fra de siste tjue årene av sin produksjon. Her møter vi både Dostojevskij og Cervantes, Auster og Knausgård, Zadie Smith og Keith Moon, for å nevne noen av de endeløst mange som legges under Woods lupe. Samlingen inneholder en type essayistikk som setter spor i samtidslitteraturen: Slående, lettleste og informasjonsspekkede tekster som berører et vidt spekter av tema fra litteratur og musikk, til tanker om livet og erindringer fra barndommen i Nord-England.
Seriøs observering er ikke en bok som retter seg primært mot spesialister eller litteraturvitere; den henvender seg til den alminnelige interesserte leser, til alle bokelskere og alle som er nysgjerrig på litteraturens irrganger.

Britiskfødte James Wood (f.1965) har i løpet av tre tiår etablert seg so en av de mest markante og toneangivende litteraturkritikere i verden, med sine artikler i ledende publikasjoner som The Guardian, The New Yorker, The New York Times og The London Review of Books. Foruten flere essay har han også utgitt to romaner, noe som kanskje bidrar til at hans innsikter i hvordan god litteratur blir til får en særskilt autoritet og tyngde. Seriøs observering er hans andre essaysamling på Pelikanen.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
543
ISBN
9788283831320
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Serious noticing
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Seriøs observering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Refrenger

Pedro Carmona-Alvarez
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv