Min side Kundeservice Bli medlem

Hel ved

alt om hogging, stabling og tørking - og vedfyringens sjel

"For det er ikke noe tull med en vedstabel. Den taper seg ikke på børsen. Den ruster ikke. Den tar ikke ut skilsmisse." Ved er en vitenskap og en lidenskap. Lars Mytting har oppsøkt noen av landets kaldeste strøk og tatt kontakt med vedfyrere og vedhoggere. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

"For det er ikke noe tull med en vedstabel. Den taper seg ikke på børsen. Den ruster ikke. Den tar ikke ut skilsmisse." Ved er en vitenskap og en lidenskap. Lars Mytting har oppsøkt noen av landets kaldeste strøk og tatt kontakt med vedfyrere og vedhoggere. Han har stoppet i veikryss, lyttet etter motorsagdur eller aller helst det stille knirket fra en pensjonist med buesag. Med humor, varme og fagkunnskap gir han et portrett av en norsk vedfyringstradisjon - en tradisjon der generasjon etter generasjon har brakt videre innsiktene om hva slags tre som gir den beste veden, hvordan veden skal stables for å tørke godt og hva slags ovn som gir den beste varmen. "Vakkert om viktig virke" Dagbladet "Feelgood fra start til slutt" Finansavisen "Varmt om vedfyringens mange gleder" Vårt Land "Her har Lars Mytting gitt oss vedfrelste den reneste bibel" Trønder-Avisa. Boka har forord av Roy Jacobsen.

Medlemsvurdering:
Elsker hans måte og skrive på, med flyt, selvfølge og en rå følsomhet. Hel ved er ikke en roman som hans andre bøker, men så fin.

Annelie Osterdahl

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
172
ISBN
9788248912071
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
22 x 15 cm
Nr
8017670
Serie
Hel ved

Medlemmers vurdering

N
Nils-Arne Larsen – 10.02.2021

– Ved

A
Annelie Osterdahl – 04.01.2017

– Elsker hans måte og skrive på, med flyt, selvfølge og en rå følsomhet. Hel ved er ikke en roman som hans andre bøker, men så fin.

V
Varda – 12.11.2016

– vakkert!

L
Liv Ravdal – 16.02.2016

– Min beste venn fikk boken i gave, og har skrytt av den og kost seg med den. Han er veldig fornøyd!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hel ved:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv