Min side Kundeservice Bli medlem

Da Oslo holdt pusten

25 dramatiske hendelser i hovedstadens historie

Oslos historie er dramatisk: Bybranner, henrettelser, epidemier, tysk invasjon, bombeangrep og terror har satt sine spor i hovedstadens historie. I årenes løp er det ikke bare tragiske hendelser som har fått titusener av Oslo-borgere til å stille opp. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Oslos historie er dramatisk: Bybranner, henrettelser, epidemier, tysk invasjon, bombeangrep og terror har satt sine spor i hovedstadens historie. I årenes løp er det ikke bare tragiske hendelser som har fått titusener av Oslo-borgere til å stille opp. Vi minnes også det første flystevnet der en svensk flybaron gikk på vingene, da kong Haakon kom hjem etter andre verdenskrig - og spennende sportsbegivenheter: En historisk skøyteduell på Frogner Stadion, norgeshistoriens mest omtalte stavbrekk i Holmenkollen og en helt spesiell fotballkamp på Ullevaal Stadion - den kvelden Norge var best i verden! Dette er boken for alle som liker spennende fortellinger - og som samtidig vil lære mer om Oslos historie. Forfatteren, Nils Petter Thuesen, har tidligere skrevet flere bøker med Oslo som tema, blant annet Historien om Oslo.

Detaljer

Forlag
Historie & kultur
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
252
ISBN
9788292870655
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

R
Rune Davidsen – 16.02.2016

– Liker du spennende historier og fun facts, men synes tradisjonelle historiebøker blir litt i tørreste laget, da er dette boka for deg. Historiene fra Oslos fjerne og nære fortid er underholdende og levende fortalt, på en måte som gjør at de gjør inntrykk og huskes. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Da Oslo holdt pusten:

Berlin

Helge Jordheim
Innbundet 
437,- 499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

OBOS

Anne-Kristine Kronborg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Hagelin

Nina Drolsum Kroglund
Innbundet 
362,- 398,-

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv