Min side Kundeservice Bli medlem

Erikssons Stavanger

Stavanger by ble i 1960- og 70-årene forvandlet fra en liten hermetikkby til en storkommune og oljehovedstad. Som pressefotograf i nærmere 50 år opplevde Egil Eriksson denne utviklingen gjennom sine linser, og har i boken "Erikssons Stavanger" funnet fram mange fotoskatter fra sitt rikholdige arkiv som viser denne tidsepoken i Stavanger. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Stavanger by ble i 1960- og 70-årene forvandlet fra en liten hermetikkby til en storkommune og oljehovedstad. Som pressefotograf i nærmere 50 år opplevde Egil Eriksson denne utviklingen gjennom sine linser, og har i boken "Erikssons Stavanger" funnet fram mange fotoskatter fra sitt rikholdige arkiv som viser denne tidsepoken i Stavanger.

Her er bilder som viser mye. Historiske begivenheter. Hvordan Stavanger var på denne tiden, både fra bakken og fra luften. Personligheter som gikk igjen i pressen. Og ikke minst: hverdagen. Gjennom sine bilder har Egil Eriksson dokumentert det daglige livet i Stavanger, og mange vil nok gjennom denne boken få vekket gamle minner fra en tid da hverdagen var annerledes.

Egil Eriksson har skrevet kommentarer til alle bildene. Her har også Gunnar Roalkvam bidratt, ..og i tillegg inneholder boken også mange dikt av Roalkvam.

For en Stavangerbok!

Detaljer

Forlag
Jæren forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
260
ISBN
9788293351313
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Erikssons Stavanger
Format
27 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Erikssons Stavanger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv