Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Historiske Trondheim

Nidarø, Ila og Byåsen

Følg med på Historiske Trondheims hittil lengste tur. Vi starter med underholdning, sport og den sagnomsuste Trøndelagsutstillingen på Nidarø, før vi legger turen gjennom Ila, hvor det har vært tettere mellom industribedriftene enn de fleste andre steder. Les mer

291,-

320,- Spar: 29,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Følg med på Historiske Trondheims hittil lengste tur. Vi starter med underholdning, sport og den sagnomsuste Trøndelagsutstillingen på Nidarø, før vi legger turen gjennom Ila, hvor det har vært tettere mellom industribedriftene enn de fleste andre steder. Deretter følger vi Ilavassdraget gjennom Bymarka til Gråkallen. Etter et lite hopp til Byåsen butikksenter passerer vi Havstein på vei mot Lian, hvor turen tar en spennende vending: Vi setter oss på trikken og følger Gråkallbanen fra Lian til St. Olavs gate og serverer historier fra hver eneste holdeplass.

Visste du at det en gang i tiden sto et staselig turisthotell på den store parkeringsplassen ved Fjellseter, og at det ble fraktet isblokker og torpedoer med Gråkallbanen? Hvorfor heter det Arnebyen og Nilsbyen? Finn svaret og lær mer om Byåsen i den fjerde boka basert på radioprogrammet Historiske Trondheim.

I boka finner du QR-koder ved mange av de omtalte stedene langs ruta. Skann koden og hør det aktuelle radioprogrammet.

Om bokserien: Tom Erik Sørensen og Trine Søraa er velkjente stemmer fra NRK Radio og programmet Historiske Trondheim. Med et vell av kunnskap og fengende fortellerglede har de gitt oss muntre gløtt inn i fortiden til byen vår. Bokserien Historiske Trondheim er basert på det populære radioprogrammet, og Sørensen og Søraa har lagt opp turforslag med utgangspunkt i Midtbyen. I den første boka gikk turen opp Bakklandet og tilbake langs Elgeseter. I den neste boka var ruta lagt vestover gjennom Sanden og Skansen til Ilevollen. I den tredje boka tok duoen oss med på oppdagelsesferd til Lademoen - og i den fjerde boka skal vi endelig til Byåsen!

Høyt og lavt blant nytt og gammelt, forbi Pirumbanken og Kobberdammen - Tom Erik Sørensen og Trine Søraa er på ferde igjen!

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
151
ISBN
9788283050400
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 17 cm
Serie
Historiske Trondheim

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historiske Trondheim:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Norge

Beate Muri
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv