Min side Kundeservice Bli medlem

Nordmarksliv

en beretning fra Storflåtan

Denne boken handler om dagliglivet på Storflåtan, enav de eldste plassene i Nordmarka og på Krokskogen. Gjennom utallige turer ogsamtaler med Anders og Astrid Flåten, er de eldste fastboende i Nordmarka, harHuseby fått overlevert historien . Les mer

235,-

268,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om dagliglivet på Storflåtan, enav de eldste plassene i Nordmarka og på Krokskogen. Gjennom utallige turer ogsamtaler med Anders og Astrid Flåten, er de eldste fastboende i Nordmarka, harHuseby fått overlevert historien . eller rettere sagt alle historiene . om familienFlåtens liv på Storflåten siden 1914.
Nordmarksliv. En beretning fra Storflåtangir innblikk i daglivet på en nordmarksplass. Den forteller omoppsittersystemet under Løvenskiold . senere Løvenskiold . Vækerø, om skogfolkenesliv med tommerhogst og fløting, om gardsdrift, og om enkel jordbruk.Forfatteren er spesielt opptatt av den gamle serveringskulturen i Marka, og giret godt bilde av markaturismen på 1900 . tallet. Ikke minst dokumentasjonen avhverdagslivet og . kvinnfolkarbeidet. gjør boken viktig i arbeidet for å tavare på kunnskaper og innsikter som er i ferd med å gå i glemmeboken.

Detaljer

Forlag
Topografisk forl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
120
ISBN
9788279810025
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nordmarksliv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nåde

Linn Ullmann
Innbundet 
305,- 349,-

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
323,- 369,-

Til

Tor Eystein Øverås
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv