Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Nordnes

beretninger fra en gammel bydel

Dette er en bok som handler om bydelens utvikling fra de eldste tider til i dag. Alle kjente gater og smug (også de som ikke finnes lenger) mellom Muralmenningen og Nordnespynten er omtalt. Boken er organisert som en bydelsvandring i bokform, med særlig vekt på strøkenes historie og opprinnelse. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Dette er en bok som handler om bydelens utvikling fra de eldste tider til i dag. Alle kjente gater og smug (også de som ikke finnes lenger) mellom Muralmenningen og Nordnespynten er omtalt. Boken er organisert som en bydelsvandring i bokform, med særlig vekt på strøkenes historie og opprinnelse. Det er dessuten noen tematiske kapitler bl.a. om skolehistorie, parkhistorie og forsvarshistorie. Boken utgis samme år som Nykirken fyller 400 år, og den er grundig omtalt.

Nordnes er full av historier og historie. I boken finner man noen av historiene og det viktigste av historien. Boken er skrevet for alle som føler tilhørighet til bydelen eller på annen måte interesserer seg for Nordnes. Den kan også leses med utbytte av alle som lurer på hva som er så spesielt med denne halvøyen.

Detaljer

Forlag
Bodoni
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
411
ISBN
9788284031453
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Nordnes
Format
29 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nordnes:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Museum

Anna Fiske
Innbundet 
318,- 349,-
 

Afrika

Tore Linné Eriksen
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv