Meny

POPyourCAR DAB+ 3.0

POP

Veldig brukervennlig med favorittstasjonene på belyste direktevalgsknapper.

, Terningkast 5
Smart og enkel DAB+-adapter til radiolytting i bilen! Brukervennlig og med stort fokus på sikkerhet. Les mer
Vår pris
1899,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 95 bonuskroner!

Vår pris: 1899,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 95 bonuskroner!

Mer om produktet

Gruer du deg til FM-nettet forsvinner der du bor? Her er en enkel løsning for å fortsette å høre på radio i bilen! Den brukervennlige POPyourCAR 3.0 er en adapter som raskt og enkelt gir deg både radio, trafikkmeldinger, bluetooth-mulighet og linjeinngang- og utgang. 

Adapteren har fargeskjerm og valgknapper. Du kan gjøre alle grunninnstillinger selv og bla i radiokanalene med det praktiske innstillingshjulet. Det er 5 opplyste direktevalgsknapper på fronten, og det store fargedisplayet har 5 linjer, som sørger for god og sikker lesbarhet.  

Når du er ute og kjører, kan du også få trafikkmeldinger som dukker opp på skjermen og spilles av over anlegget, slik at du til stadighet kan holde deg oppdatert. I tillegg kan du programmere de 5 kanalene du lytter mest til, slik at du ikke trenger å fjerne oppmerksomheten fra trafikken for å skifte kanal. Lyden som kommer fra utgangen, er klar og ren med fin dynamikk. Bluetooth gjør at du effektivt kan ha telefonsamtaler i bilen. 

POP Your Car 3.0 er et fantastisk alternativ for den som vil ha DAB+, trafikkmeldinger, FM-sender og bluetooth uten spesielt mye knoting. Den enkle monteringen tar omkring 10 minutter. Kan benyttes i både personbiler og lastebiler. 

Adapteren har også AUX-inngang med 3,5 mm minijack, samt 12V USB-adapter, med to utganger. Det siste er utrolig praktisk da du kan bruke adapteren OG lade mobilen samtidig!  

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler. Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.

Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

 

Fakta