Min side Kundeservice Bli medlem

Det er ikke alltid de husker

episk dikt

"Det er ikke alltid de husker" ("Non sempre ricordano", 1977- 1985) er et episk diktverk i åtte deler, forfattet med en suveren forakt for grammatikalske strukturer og med sin egen indre logikk. Lange, improviserte assosiasjonsrekker samler seg iblant om enkeltepisoder der konturene av en historie anes, oppdiktet eller selvopplevd. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

"Det er ikke alltid de husker" ("Non sempre ricordano", 1977- 1985) er et episk diktverk i åtte deler, forfattet med en suveren forakt for grammatikalske strukturer og med sin egen indre logikk. Lange, improviserte assosiasjonsrekker samler seg iblant om enkeltepisoder der konturene av en historie anes, oppdiktet eller selvopplevd. Én del henter stoff fra Vicinellis opphold som bohem og overvintret hippie i Nord-Afrika, mens en annen gjengir inntrykk fra tiden da hun sonet en dom ved kvinneavdelingen i Rebibbia-fengselet utenfor Roma for besittelse av et lite kvantum hasj.

Vicinellis poesi er voldsom, kraftfull og ekspressiv, og ligner knapt på noen form for lyrikk som er skapt her til lands.
Patrizia Vicinelli ble født i 1943 i Bologna, hvor hun døde som heroinist i 1991, i den første store bølgen av aids-dødsfall i Italia.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
95
ISBN
9788249508907
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Non sempre ricordano
Format
20 x 15 cm
Serie
Forlaget Oktobers gjendiktningsserie

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er ikke alltid de husker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nå(r)

Kjersti Bronken Senderud
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv