Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Ho

«Christine Kjellstrøm Melby leverer et heftig, eksistensielt og gåtefullt drama med enkle midler, som balanserer på en trygg poetisk tone.»

Sindre Andersen, Bokmagasinet i Klassekampen

Ho skildrar einsemda etter eit brot, ein vinterdepresjon som veks ut av proporsjonar - for ikkje å snakke om klørne som veks ut av føtene og sprenger seg ut av joggeskoa. Ei kvinne blir forvandla frå menneske til dyr, frå dyr til jord - og frå jord til kvinne igjen. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ho skildrar einsemda etter eit brot, ein vinterdepresjon som veks ut av proporsjonar - for ikkje å snakke om klørne som veks ut av føtene og sprenger seg ut av joggeskoa. Ei kvinne blir forvandla frå menneske til dyr, frå dyr til jord - og frå jord til kvinne igjen. Grensene blir uklare mellom natur og sivilisasjon, fortid og framtid og mellom det metafysiske og det konkrete, og syner at av og til må ein kanskje setje seg sjølv i ein større samanheng for å kome seg vidare og bli fri.

Christine Kjellstrøm Melby (f. 1990) er oppvaksen i Mandal. Ho har studert sosiologi og religionsvitskap og har gått på skrivekunstlinja ved Nansenskolen.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
59
ISBN
9788234004858
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
23 x 15 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Christine Kjellstrøm Melby leverer et heftig, eksistensielt og gåtefullt drama med enkle midler, som balanserer på en trygg poetisk tone.»

Sindre Andersen, Bokmagasinet i Klassekampen

«Det er i de tidvis viscerale beskrivelsene av kroppen som tørker inn og flyter over samtidig, at diktene skinner [...] Her er det kvinnelige noe mørkt, råttent og heksete, baksiden av den livgivende medaljen. [...] Likevel formidles erfaringen av å være fanget i denne økonomien med en sanselig kraft som setter fyr på leserens speilnevroner.»

Johannes Grytnes, Bokvennen Litterære Avis

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ho:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv