Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Tolv bøker

«Sværens avantgardistiske praksis er unikt formbevisst i ny norsk litteratur . den åpner for et tankestoff man ikke alltid baler med på vaskerommet.»

Morten Langeland, Klassekampen

Tolv bøker, Jørn H. Sværens tredje samling på Kolon forlag, er en bok som ikke ligner noe annet i norsk samtidslitteratur. Den er uhyre enkel i språk og form, med linjer som kan minne om dikt, fragmenter, steds- og bildebeskrivelser, huskeregler eller formler for kontemplasjon. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Tolv bøker, Jørn H. Sværens tredje samling på Kolon forlag, er en bok som ikke ligner noe annet i norsk samtidslitteratur. Den er uhyre enkel i språk og form, med linjer som kan minne om dikt, fragmenter, steds- og bildebeskrivelser, huskeregler eller formler for kontemplasjon. Tidløs og kompromissløs, lukket og fullstendig åpen - Tolv bøker er en ytterligere tydeliggjøring av et særegent forfatterskap.

Boka utgis samtidig i Danmark og Norge.

Detaljer

Forlag
Kolon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
81
ISBN
9788205593688
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 13 cm

Anmeldelser

«Sværens avantgardistiske praksis er unikt formbevisst i ny norsk litteratur . den åpner for et tankestoff man ikke alltid baler med på vaskerommet.»

Morten Langeland, Klassekampen

«Jørn H. Sværens navn favner et helt litterært system. [...] Sjelden har tekst bragt meg så tett på eget liv, uten at jeg kan forklare det med annet enn stillheten rundt de få, velvalgte ordene. Fra ord til setning viser han hvordan kunstnerens famling og undring ikke lar seg underlegge noen form for vilje eller makt, men blir et ordsmonn der nye vekster kan spire.»

Freddy Fjellheim, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tolv bøker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logos

Finn Bjørnseth
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv