Unngå øyekontakt

"Nydelige dikt som treffer en i hjertet og lungene og hodet. Selv om det gjør vondt, vil man ikke slippe taket når boka er over."

Aurora Overland, Hamar Arbeiderblad

Selvmord er blant de hyppigste dødsårsakene blant ungdom og unge mennesker. Og selvmordstanker er langt vanligere enn hva vi liker å tro. Utløsende årsaker kan være ting som kjærlighetsbrudd, familiekonflikter, stryk på eksamen, samt andre problemer på skolen, nesten alltid i samspill med den unges følsomhet og sårbarhet overfor verden. Les mer

217,-

239,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Selvmord er blant de hyppigste dødsårsakene blant ungdom og unge mennesker. Og selvmordstanker er langt vanligere enn hva vi liker å tro. Utløsende årsaker kan være ting som kjærlighetsbrudd, familiekonflikter, stryk på eksamen, samt andre problemer på skolen, nesten alltid i samspill med den unges følsomhet og sårbarhet overfor verden. Avskjedsbrev forteller ofte om uutholdelige følelser av skam og verdiløshet. Om selvbebreidelser, ensomhet og lengsel.I Nora Aschims debutsamling får vi ikke vite nøyaktig hvorfor den 24 år gamle jenta har bestemt seg for å avslutte livet, men vi blir ønsket velkommen hjem til henne, velkommen inn til de siste dagene. Som er fylt av en større ro enn man kanskje skulle tenke seg. En slags klarhet. Som gjør at diktene ikke bare er lei seg.

Nora Aschims debutsamling legger ikke skylden for det bunnløst tragiske på noen. Den flytter heller inn med og sitter ved siden av en ung jente som av forskjellige årsaker har fått nok av verden og livet og seg selv.

Detaljer

Forlag
Flamme
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
135
ISBN
9788282882019
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Unngå øyekontakt
Format
18 x 11 cm
Serie
F° 305

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Nydelige dikt som treffer en i hjertet og lungene og hodet. Selv om det gjør vondt, vil man ikke slippe taket når boka er over."

Aurora Overland, Hamar Arbeiderblad

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Unngå øyekontakt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eliten

Kiera Cass
Paperback 
208,- 229,-
 

Drama

Raina Telgemeier
Innbundet 
272,- 299,-
 

Huset

Jørn Lier Horst
Paperback 
155,-
 

Zweet

Marit Kaldhol
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv