Babylonsk harpe

dikt

Arnfinn Haram treivst i den mjuk-kvite munkekappa si, om så var på Skavlan, og den blodraude blyanten hans fór rundt som ein profet kledt i eit moderne språk, om det så var i Klassekampen eller Vårt Land; ei essay- og artikkelsamling vart innkjøpt av Kulturrådet. Les mer

217,-

239,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Arnfinn Haram treivst i den mjuk-kvite munkekappa si, om så var på Skavlan, og den blodraude blyanten hans fór rundt som ein profet kledt i eit moderne språk, om det så var i Klassekampen eller Vårt Land; ei essay- og artikkelsamling vart innkjøpt av Kulturrådet.
Då han brått døde i 2012 var førebuingane til ei diktsamling godt i gang, og Eskil Skjeldal og Ronny Spaans har ført arbeidet fram. I «Babylonsk Harpe» syner diktaren gleda og kampen sin i horisontale relasjonar og framfor Gud. Vi kjem han nær på ein heilt annan måte enn i prosaen hans, og dei mystiske draga ligg som understraumar i dikta. Samstundes er det ei jordfesta samling, tydeleg prega av diktaren sin store kjærleik til naturen. I etterordet skriv kulturredaktør i Aftenposten, Knut Olav Åmås, meir om Harams engasjement og trekkjer blant anna vekslar på sine djupe kunnskapar om Olav H. Hauge.

Detaljer

Forlag
Efrem forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
94
ISBN
9788292922309
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Babylonsk harpe
Format
19 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Babylonsk harpe:

Vennskap

Bjørg Thorhallsdottir
Innbundet 
217,- 239,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
 

Heidi

Johanna Spyri
Innbundet 
299,- 329,-
 

Kairos.

Jenny Erpenbeck
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv