Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Lofoten

Hva får en ung kvinne fra New York til å dra til Lofoten og bo der et år? Rebecca Dinerstein mottok et stipend fra Yale University for å reise og skrive hvor som helst i verden. Hun søkte seg mot nord, til et sted der lyset var spesielt. Les mer

119,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva får en ung kvinne fra New York til å dra til Lofoten og bo der et år? Rebecca Dinerstein mottok et stipend fra Yale University for å reise og skrive hvor som helst i verden. Hun søkte seg mot nord, til et sted der lyset var spesielt. Resultatet er blitt en sensitiv og sensuell debutbok, kjennetegnet av Dinersteins særegne blikk på omgivelsene.

"Lofoten" inneholder dikt på både engelsk og norsk og er en samling om og til Norge og norsk natur. Dinerstein gir liv til hverdagen i Lofoten, der fjellene, åkrene, lyset og mørket spiller mot hverandre.

Diktene er både på engelsk og på norsk. "En tospråklig diktsamling gir varme observasjoner av årstiders og døgns skiftninger i et av verdens mest storslåtte fjell- og fjordlandskaper. Rebecca Dinerstein ble bergtatt av Lofoten, og restgløden i poesien slår mot leseren."
Tom Egil Hverven, Klassekampen

"Diktlinjene er ofte lekre eksempler på hvordan såkalt frie vers kan holdes sammen og samle opp kraft gjennom bruk av alliterasjon og rytmiske elementer som er knyttet til pust ... Rebecca Dinerstein er en løfterik debutant."
Knut Ødegård, Vårt Land

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN
9788203353055
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lofoten:

Vennskap

Bjørg Thorhallsdottir
Innbundet 
217,- 239,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv