Min side Kundeservice Bli medlem

How to Draw Comics the "Marvel" Way

Stan Lee, the founding father of Marvel Comics, and John Buscema, artist of the classic Silver Surfer series, give professional advice and instruction for budding comics artists. Learn how to draw the Marvel way, courtesy of this lavishly illustrated, step-by-step guide to all facets of the process. Les mer

218,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Stan Lee, the founding father of Marvel Comics, and John Buscema, artist of the classic Silver Surfer series, give professional advice and instruction for budding comics artists. Learn how to draw the Marvel way, courtesy of this lavishly illustrated, step-by-step guide to all facets of the process.

Medlemsvurdering:
Boken lærer deg å tegne i 'Marvel'-stil, men er også super for alle som vil lære grunnleggende teknikker for å tegne mennesker.

Mette

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Titan Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780907610663
Utgivelsesår
1986
Format
29 x 22 cm

Medlemmers vurdering

M
Mette – 28.04.2016

– Boken lærer deg å tegne i 'Marvel'-stil, men er også super for alle som vil lære grunnleggende teknikker for å tegne mennesker.

D
Drodlefool – 23.12.2004

– I billedkunstverdenen har det alltid vært snakk om "skoler", "retninger" og "-ismer", hver med sin egne overbevisning om hva og hvordan man skal uttrykke seg. Mer enn et serietegnekurs er denne boken et manifest for superhelttegnerne - en eddderkoppmannens estetikk. Det handler om bevegelse, dynamikk, og å skape en verden der superhelter kan føle seg hjemme. Kunsten å skape inntrykk av størrelse, kraft og bevegelse i små, todimensjonale ruter er ikke lært i en fei, men Lee og Buscema er gode, for ikke å si supre, lærere. Også de grunnleggende tingene - proporsjoner, perspektiv, lys og skygge - behandles på en inspirerende måte, om ikke så grundig. Det handler mest om å få deg til å se verden på superheltmåten og lære deg superheltreglene. Gårsdagens estetikk, javel, men vri og vreng litt på det du lærer, så har du din egen stil.

Oppdag mer

Bøker som ligner på How to Draw Comics the "Marvel" Way:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Karma

Jørgen Jæger
Paperback 
149,-
 

Biler

Stein Inge Stølen
Innbundet 
363,- 399,-
 

MAGIC

Roland Lazenby
Paperback 
276,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv