Min side Kundeservice Bli medlem

Atlas over fyrtårn ved verdens ende

Bli kjent med gjenferdet på Great Isaac Cay fyr, lær om et fyrtårn i Ukraina som er bygget som en flettet kurv, og les den utrolige historien om en sjelden fugl som blir utryddet kort tid etter at katten Tibbles flytter inn på Stephens Island fyr. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli kjent med gjenferdet på Great Isaac Cay fyr, lær om et fyrtårn i Ukraina som er bygget som en flettet kurv, og les den utrolige historien om en sjelden fugl som blir utryddet kort tid etter at katten Tibbles flytter inn på Stephens Island fyr. Visste du forresten at Cabo Blanco fyr i Argentina er plassert på en øy verken Ferdinand Magellan eller Charles Darwin våget å gå i land på?

«Atlas over fyrtårn ved verdens ende» er en samling historier basert på virkelige hendelser som tar oss med til fjerne breddegrader og isolerte fyrtårn, som gjennom årene har vært kilde til delirium, ensomhet og rastløshet, men også mot og lykke. Hvert kapittel er ledsaget av et nautisk kart, illustrasjoner og en skalaplan - det hele krydret med spennende kuriosa.

Vi får høre om en blind fyrvokter ved polarsirkelen, Nelson Mandelas opphold på Robben Island, Edgar Allan Poes uferdige tekster, Virginia Woolfs barndom, og flere mystiske forsvinninger - historier like ekstraordinære som fyrtårnene de tilhører.

«Hvis man etter å ha lest denne boken ikke har lyst til å gi opp alt for å bo i et fyr en stund, er det sannsynligvis fordi leseren mangler den minste evne til å bli begeistret for noe i denne verden.»

Viajes National Geographic

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
150
ISBN
9788243014985
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Breve atlas de los faros del fin del mundo
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Atlas over fyrtårn ved verdens ende:

Fyr

Jo van der Eynden
Innbundet 
454,- 499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Verden

Simon Sebag Montefiore
Innbundet 
437,- 499,-
 

Verden

Simon Sebag Montefiore
Innbundet 
437,- 499,-
 

Berlin

Helge Jordheim
Innbundet 
437,- 499,-
 
Neokora
Ny!

Neokora

Jean Van Hamme
Innbundet 
314,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv