Meny

Sannheten i glasset

hva er det vi drikker?

Tørst både på kunnskap og god drikke? Her kommer du til bunns i hva som tilflyter oss gjennom drikkevarene på godt og vondt. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Tenker du at andre passer på hva som er trygt for deg? Det kan være en falsk trygghet, sier Geelmuyden. Vi forsikres om at å drikke melk hver dag forebygger beinskjørhet og at springvannet er duggfriskt, mens forskningen gir et mer nyansert bilde på hva som er bra og ikke med det vi drikker til daglig. Forfatteren bak suksessen Sannheten på bordet har nå tatt for seg drikkevarene våre i Sannheten i glasset. Greit nok at det kan dokumenteres at næringsmidler er innenfor grenseverdiene, men hvem setter disse? Og hva skjer når mange av giftstoffene som er innenfor grenseverdiene opptrer sammen?

Vit hva du får i deg
Niels Christian Geelmuyden avslører matindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold. Han har funnet ut hvor han finner de ekte, naturlige drikkene uten juks og helsefarlige tilsetninger, og som produseres med lite miljøbelastning og god dyrevelferd. Den kunnskapen deler han her med oss. Sannheten i glasset tar for seg vin og øl, melk og vann, brus og juice, kaffe og te etter tur. Det er vel ikke å røpe for mye at vi har en del å lære om de hemmelige ingrediensene i våre favoritter. For hvert kapittel får du også råd om gode valg blant de enkelte drikkevarene, slik at du unngår verstingene.

VISSTE DU AT ...

  • ...mange viner ikke er stort annet enn en form for alkoholisert cola?
  • ...nordmenn ligger på verdenstoppen i benskjørhet til tross for at vi også er av dem som drikker mest melk?
  • ...øl kan inneholde rester av sprøytegiften glyfosat, hovedvirkestoffet i RoundUp?

Geelmuyden byr på inngående kunnskap om drikkevarene våre. Men ikke alle er farlige for liv og helse – du får også tips om hvilke du bør velge.

Fakta

Medlemsblad

Bla i boka