Min side Kundeservice Bli medlem

Sjømat fra fjæra

gode opplevelser og sunne delikatesser langs strand og svaberg

Sjømat er mye mer enn fisk og frosne reker - mye av det vi finner i fjæra er faktisk både sunt og velsmakende. Sjømat fra fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald. Les mer

317,-

348,- Spar: 31,-

Innbundet
Utsolgt
Han bringer inspirasjon inn på kjøkkenet fra et aktivt friluftsliv, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Sjømat er en dårlig utnyttet ressurs i Norge - mye vi fremdeles betrakter som "ufisk" blir regnet som delikatesser andre steder. Og tilfredsstillelsen ved å sanke maten selv er jo en bonus – ta gjerne med barna, og gi dem gleden ved å spise noe de har sanket selv.

Stein Mortensen er biolog og jobber som forsker ved Havforskningsinstittutet. Han har også illustrert boka. Arne Duinker er forsker ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Fredrik Hald er daglig leder og chef ved Hotell Neptun i Bergen.

Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
167
ISBN
9788292496138
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
27 x 25 cm

Medlemmers vurdering

T
TM – 20.06.2009

– Sjømat er ikke akkurat på øverste hylle når det gjelder ingredienser og råvarer jeg er flink til å bruke, da jeg rett og slett er skeptisk når det kommer til mat som blåskjell, kamskjell og snegler. Joda, franskmenn er noen rakkere til å spise og tilberede snegler, det er visstnok en kostbar delikatesse. Med denne boken kan man derfor få et godt innblikk i hvordan man selv kan tilberede sjømat slik at den er både trygg og smaker godt. Boken inneholder oppskrifter på blant annet kamskjell, snegler og blåskjell, men også tilbehør som salater og sauser til sjømaten. Dette er en bok som er perfekt for sjømatentusiasten, med oppskrifter på absolutt alt man finner under havoverflaten. Ypperlig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjømat fra fjæra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv