Sjømat fra fjæra
gode opplevelser og sunne delikatesser langs strand og svaberg
Stein Mortensen ; Arne Duinker ; Fredrik Hald ; Stein Mortensen (Illustratør)
Sjømat er mye mer enn fisk og frosne reker - mye av det vi finner i fjæra er faktisk både sunt og velsmakende. Sjømat fra
fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald. Les mer
- Vår pris
- 305,-
- Spar
- 43,-
Veil. pris: 348,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Innbundet
Innbundet
Vår pris:
305,-
Spar:
43,-Veil. pris: 348,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ikke i salg
Han bringer inspirasjon inn på kjøkkenet fra et aktivt friluftsliv, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Sjømat er en
dårlig utnyttet ressurs i Norge - mye vi fremdeles betrakter som "ufisk" blir regnet som delikatesser andre steder. Og tilfredsstillelsen
ved å sanke maten selv er jo en bonus ta gjerne med barna, og gi dem gleden ved å spise noe de har sanket selv.
Stein Mortensen er biolog og jobber som forsker ved Havforskningsinstittutet. Han har også illustrert boka. Arne Duinker er forsker ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Fredrik Hald er daglig leder og chef ved Hotell Neptun i Bergen.
- FAKTA
-
Utgitt:
2004
Forlag: Kom forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 167
ISBN: 9788292496138
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 25 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger