Meny

Sjømat fra fjæra

gode opplevelser og sunne delikatesser langs strand og svaberg

; Arne Duinker ; Fredrik Hald ; Stein Mortensen (Illustratør)

Sjømat er mye mer enn fisk og frosne reker - mye av det vi finner i fjæra er faktisk både sunt og velsmakende. Sjømat fra fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
43,-

Veil. pris: 348,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 305,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 348,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Han bringer inspirasjon inn på kjøkkenet fra et aktivt friluftsliv, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Sjømat er en dårlig utnyttet ressurs i Norge - mye vi fremdeles betrakter som "ufisk" blir regnet som delikatesser andre steder. Og tilfredsstillelsen ved å sanke maten selv er jo en bonus – ta gjerne med barna, og gi dem gleden ved å spise noe de har sanket selv.

Stein Mortensen er biolog og jobber som forsker ved Havforskningsinstittutet. Han har også illustrert boka. Arne Duinker er forsker ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Fredrik Hald er daglig leder og chef ved Hotell Neptun i Bergen.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kom forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 167
ISBN: 9788292496138
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger