– Dette er en flott bok om en øltype som er nærmest ukjent i Norge. Tyskland er en av de store ølnasjonene i verden, og er mest kjent for sine lagerøl. Likevel har de hatt sine ale-tradisjoner hele tiden, nemlig altbier som er overgjæret, og lagret ved lave temperaturer i lengre tid. Resultatet er et svært delikat kopperrødt brygg, og denne boken beskriver på en lettfattelig måte hvordan man kan lage dette selv. I tillegg til oppskrifter er det også rikelig med historikk og beskrivelse av bryggemetoder og valg av ingredienser. Alt i alt en glimrende og ikke minst lettlest bok.
Altbier
History, Brewing Techniques, Recipes
Brewed centuries ago by monks and nuns, this copper-coloured, full bodied ale has proud and unbroken brewing tradition dating back to the beginning of civilisation. Horst Dornbusch sheds light on the practices of commercial Altbier makers, how the equipment and ingredients used affect its flavour, and how this full-bodied brew became one of Germany's most beloved beer styles. Les mer
201,-
Paperback
Sendes innen 21 dager
Logg inn for å se din bonus
Brewed centuries ago by monks and nuns, this copper-coloured, full bodied ale has proud and unbroken brewing tradition dating back to the beginning of civilisation. Horst Dornbusch sheds light on the practices of commercial Altbier makers, how the equipment and ingredients used affect its flavour, and how this full-bodied brew became one of Germany's most beloved beer styles. Recipes are included.
Detaljer
- Forlag
- Brewers Publications
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780937381625
- Utgivelsesår
- 1998
- Format
- 20 x 15 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
b