Min side Kundeservice Bli medlem

Øl- og matboka

en guide til øl og mat

Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser.

Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl.

Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver.

Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!

Detaljer

Forlag
Goliat forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
236
ISBN
9788293430186
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 19 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øl- og matboka:

Sommerøl

Jørn Idar Almås Kvig
Innbundet 
227,- 249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Malt

John Mallett
Paperback 
218,-
 

Yeast

Chris White
Paperback 
218,-
 

Godt øl

Robert Smith-Hald
Innbundet 
363,- 399,-
 

Sommerøl

Jørn Idar Almås Kvig
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv