Meny
 
Pølser og øl - 
      Helge Hagen
    
      Kjell S. Stenmarch

Pølser og øl

metoder, oppskrifter, kulturhistorie

; Kjell S. Stenmarch (Illustratør)

Denne boka er en vegviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer - og er selvsagt mye morsommere å servere! Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Denne boka er en vegviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl. Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer - og er selvsagt mye morsommere å servere! Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Med Pølser og øl som faglig ballast har du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra langt tilbake. Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull inspirasjon. Bli pølsemaker og ølbrygger! HELGE HAGEN (f. 1951) er bosatt i Brumunddal. Han er utdannet naturfor­valter fra Norges Landbrukshøgskole, nå UMB (1977). Hagen har i en årrekke arbeidet som frilanser for Norsk Skog- museum og tidsskriftene Jakt & Fiske, Jakt, Villmarksliv og Hytteliv. Hagen er levende opptatt av jakt og fiske og har en spesiell interesse for den norske tradisjonelle høstekulturen samt tilberedning og konservering av mat med utgangspunkt i fisk og vilt. Helge Hagen har utgitt en rekke bøker. De viktigste innen dette fagområdet er: Innlandsmat (redaktør), Kokkenes Mesterlaug Hedmark-Oppland 1993 Farmors ryper, Landbruksforlaget 1995 Røyk og rak, tørk og grav, Naturforlaget 2002 Når viltet er skutt - Behandling av vilt - matoppskrifter, Gyldendal 1992, Naturforlaget 2004 Mat på tur, Boksenteret Konsept 2005 Fisk fra fangst til fest, Tun Forlag 2006 Tre sterke fra Innlandet - rakefisk - akevitt - pultost (medforfatter Geir Vestad), Gutu forlag 2012
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tun
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 150
ISBN: 9788252931631
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger