– Denne boken inneholder alle mulige tenkelige og utenkelige forretter som supper, pasta og salater så vel som vegetarretteer og alle typer kjøtt og fisk. Man finner både tradisjonelle forretter som rekecocktail og gravlaks med sennepssaus og litt mer moderne som carpaccio og galette med chévre. Mange av disse rettene kan dessuten med fordel brukes som et liten godbit til kveldskosen, eller som et helt måltid i seg selv hvis man enten dobler oppskriften eller inviterer færre gjester. Boken er illustrert med flotte innbydende fargebilder av hver rett, og oppskriftene går fra de helt enkle og rimelige til de mer krevende og dyre. Det er angitt både hvor lang tid man må beregne til forberedelser og koke/steketid. Boken inspirer deg til å gjenoppta tradisjonen med treretters middag i helgene eller til selskap. Variasjonsmulighetene er uendelige!
Forretter
forrettene du bare må ha
En basiskokebok som inneholder oppskrifter på forretter. Her er oppskrifter på enkle og hverdagslige forretter og de elegante og sofistikerte rettene til spesielle anledninger. Har stikkordregister. Les mer
90,-
99,- Spar: 9,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Logg inn for å se din bonus
En basiskokebok som inneholder oppskrifter på forretter. Her er oppskrifter på enkle og hverdagslige forretter og de elegante og sofistikerte rettene til spesielle anledninger. Har stikkordregister.
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 303
- ISBN
- 9788278229132
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2009
- Originaltittel
- Starters : kitchen library
- Format
- 27 x 22 cm
- Serie
-
Kjøkkenklassikere
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
P