Min side Kundeservice Bli medlem

HACCP

arbeid med mattrygghet

HACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Les mer

480,-
Paperback
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

HACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Dette er for å hindre at folk skal bli syke av maten de spiser.
Fremgangsmåter basert på HACCP kan benyttes i hele matkjeden fra primærproduksjon til servering og detaljhandel. Det er derfor viktig at alle aktører og ansatte i matkjeden engasjerer seg, har kompetanse innenfor mattrygghet og vet hvordan et HACCP-system kan bygges opp, gjennomføres og vedlikeholdes.
Boken setter mattrygghet inn i en vitenskapelig og historisk sammenheng og diskuterer konsekvenser ved matbåren sykdom. Siden kvalitetsstyring er basis for HACCP forklarer den grundig begrepene kvalitet og kvalitetsstyring, og sammenhengen mellom tradisjonell kvalitetsstyring og styringssystemer for mattrygghet.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
203
ISBN
9788258405433
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
HACCP : arbeid med mattrygghet
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på HACCP:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gildra

Hilde Susan Jægtnes
Innbundet 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv