Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kjemi på kjøkkenet

om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier.
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier.
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.
I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Detaljer

Forlag
Humanist forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788282821575
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Kjemi på kjøkkenet
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemi på kjøkkenet:

Melk

Tore Stavlund
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
464,-
 

Asiatisk

Jan Robin Ektvedt
Innbundet 
454,- 499,-
 

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Ok boomer!

Nora Jungeilges Heyerdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv