Kjemi på kjøkkenet

om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverk.skunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.

I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre.

Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Detaljer

Forlag
Humanist forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788282821995
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Kjemi på kjøkkenet
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemi på kjøkkenet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rovdyr

Barbara Taylor
Innbundet 
181,- 199,-
 

Bålet

Bergljot Hobæk Haff
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv