Min side Kundeservice Bli medlem

Mat for hjernen

Få bedre oppmerksomhet. Skjerp hukommelsen! Høres det forlokkende ut? Hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle og klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør gir i Mat for hjernen en innføring i hvordan kostholdet vårt påvirker vår fantastiske hjerne, og hva som styrer våre matvalg. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Få bedre oppmerksomhet. Skjerp hukommelsen! Høres det forlokkende ut? Hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle og klinisk ernæringsfysiolog Tine Mejlbo Sundfør gir i Mat for hjernen en innføring i hvordan kostholdet vårt påvirker vår fantastiske hjerne, og hva som styrer våre matvalg. Her får du konkrete tips og råd om hva du bør spise, og ikke minst et vell av fristende oppskrifter på smart mat for hjernen, som gjør det mye lettere å gjøre gode valg til alle måltider.

Denne maten er sunn for både kroppen og hjernen! Hjelle og Sundfør skriver om hvordan riktig mat kan gjøre deg mer kreativ, hjelper deg å ta bedre avgjørelser, forebygger demens og andre hjernesykdommer og samtidig minsker risikoen for depresjon og nedstemthet. Her får du gode forslag til hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon.

Skap de beste forutsetninger for deg selv!

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
165
ISBN
9788248927457
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat for hjernen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Anna

Jostein Gaarder
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv