Min side Kundeservice Bli medlem

Om mat

«Hjemmelagde silderetter, etter arvede oppskrifter, er også blitt virkeliggjort i forbausende store mengder, slik at vi spiser oss
ned gjennom mine Partikameraters formødres tryllerier. Leverposteier er her også, samt intrikate kjøttposteier. Les mer

179,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Hjemmelagde silderetter, etter arvede oppskrifter, er også blitt virkeliggjort i forbausende store mengder, slik at vi spiser oss
ned gjennom mine Partikameraters formødres tryllerier. Leverposteier er her også, samt intrikate kjøttposteier. Billedskjønne kyllingsalater. Dramatiske små retter i ildfast form. Og en tragisk utseende Jansons fristelse.»

Bør ikke den som vil forstå Solstads udødelige karakterer - T. Singer, professor Andersen, Bjørn Hansen, gymnaslærer Pedersen - også studere hva og hvordan de spiser?

Et uortodokst koldtbord laget av folkelige amatører til et AKP-bryllup på Lillehammer. En norsk julemiddag tilberedt av en enslig professor som forundres over hvor dypt tradisjonen
sitter i ham. Rakfisk og rype, øl og dram servert i et muntert middagsselskap for en gruppe venner og vellykkede intellektuelle i 50-årsalderen. Rådyr wienerschnitzel inntatt i kjærlighetens navn på Calle i Larvik

Denne boka byr på en smakfull samling av matscener servert av mesteren Dag Solstad. Til inspirasjon, forundring og fornøyelse!

Utvalg fra 16.07.41, T. Singer, Irr! Grønt!, Gymnaslærer Pedersen, Professor Andersens natt, Ellevte roman, bok atten, Brød og våpen, 17. roman, Roman 1987 og Tredje, og siste, roman om Bjørn Hansen.

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
89
ISBN
9788249520930
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
17 x 11 cm
Serie
Oktobers korte

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om mat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv