Min side Kundeservice Bli medlem

Sjømat fra fjæra

gode opplevelser og sunne delikatesser langs strand og svaberg

Sjømat er mye mer enn fisk og frosne reker - mye av det vi finner i fjæra er faktisk både sunt og velsmakende. Sjømat fra fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald. Les mer

317,-

348,- Spar: 31,-

Innbundet
Utsolgt
Han bringer inspirasjon inn på kjøkkenet fra et aktivt friluftsliv, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Sjømat er en dårlig utnyttet ressurs i Norge - mye vi fremdeles betrakter som "ufisk" blir regnet som delikatesser andre steder. Og tilfredsstillelsen ved å sanke maten selv er jo en bonus – ta gjerne med barna, og gi dem gleden ved å spise noe de har sanket selv.

Stein Mortensen er biolog og jobber som forsker ved Havforskningsinstittutet. Han har også illustrert boka. Arne Duinker er forsker ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Fredrik Hald er daglig leder og chef ved Hotell Neptun i Bergen.

Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
167
ISBN
9788292496138
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Sjømat fra fjæra
Format
27 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjømat fra fjæra:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv