Min side Kundeservice Bli medlem

GeoGebra for lærere

GeoGebra er den mest utbredte dynamiske matematikkprogramvaren for pedagogisk bruk i skolen. Denne boka gir en lett forståelig innføring i GeoGebra for matematikklærere i ungdomsskolen og den videregående skolen. Les mer

369,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

GeoGebra er den mest utbredte dynamiske matematikkprogramvaren for pedagogisk bruk i skolen. Denne boka gir en lett forståelig innføring i GeoGebra for matematikklærere i ungdomsskolen og den videregående skolen.

Programvaren blir grundig presentert i boka. Forfatteren gir mange eksempler på bruk av det induktive prinsippet i innlæring av begreper. Et eget kapittel handler om hvordan denne typen programvare kan brukes på eksamen. Til sist er det inkludert en separat oppgavedel som er tilpasset Kunnskapsløftet. Oppgavedelen kan brukes direkte på elever i ungdomsskolen.

GeoGebra for lærere er godt illustrert og delt inn i mange små delkapitler, slik at temaene er lett tilgjengelige. De fleste delkapitlene har øvingsoppgaver direkte knyttet til det presenterte lærestoffet.

- Bogen vil være et godt redskab især for de mange lærere som er uerfarne med brug af GeoGebra, både under forberedelse og i selve undervisningssituationen, når mange elever på en gang beder om konkret hjælp og vejledning. (Mette Andresen, Tangenten 1/2012) -

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
151
ISBN
9788215018607
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
GeoGebra for lærere
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på GeoGebra for lærere:

QED 5-10

Trond Stølen Gustavsen
Paperback 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 
Askepott
-25 %

Askepott

Kristina Ohlsson
Paperback 
172,- 229,-
 

Slam

Nick Hornby
Paperback 
131,-

Bios 1

Marianne Sletbakk
Paperback 
1139,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv