Innføring i R for statistiske dataanalyser

R er et fritt tilgjengelig og meget fleksibelt verktøy for statistiske dataanalyser som stadig øker i popularitet. For noen kan terskelen for å komme i gang med et nytt programmeringsspråk virke litt høy. Les mer

559,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

R er et fritt tilgjengelig og meget fleksibelt verktøy for statistiske dataanalyser som stadig øker i popularitet. For noen kan terskelen for å komme i gang med et nytt programmeringsspråk virke litt høy. Det ønsker forfatterne av denne boken å gjøre noe med.

«Innføring i R for statistiske dataanalyser» er skrevet slik at en leser uten tidligere kjennskap til verktøyet skal kunne lære seg å bruke R til å utføre mange ulike statistiske analyser. Leseren får først en grundig innføring i R-språket, før forfatterne viser hvordan databehandling kan gjøres i R. Dataanalyser som lineær og logistisk regresjon, ANOVA og bayesiansk analyse blir forklart intuitivt og med så få matematiske detaljer som mulig. Hver metode følges opp med konkrete eksempler og kildekode i R som kan tilpasses egne analyser. I disse gjennomgangene viser forfatterne også tolkningen av resultatene som R produserer.

Eksemplene er bygd opp rundt noen få moderne og brukervennlige pakker, som dplyr og ggplot2.

Boken er skrevet for studenter i statistikk- og metodeemner og for forskere som ønsker å ta i bruk R til sine dataanalyser.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
366
ISBN
9788215030661
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Innføring i R for statistiske dataanalyser
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i R for statistiske dataanalyser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Prosjekt

Halvor Weider Ellefsen
Paperback 
363,- 399,-
 

Oslo

Bjørn L.G. Braathen
Paperback 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv