Min side Kundeservice Bli medlem

Multivariate analyser med STATA

en kort innføring

Multivariate analyser med STATA er relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet STATA.Eksempler på temaer som gjennomgås, er: Hvordan komme i gang med STATA, bruk av data-editoren og kommandofil-editoren, transformasjon av data og multivariate analysemetoder. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Multivariate analyser med STATA er relevant for alle som skal ha en kort innføring i å bruke statistikkprogrammet STATA.Eksempler på temaer som gjennomgås, er: Hvordan komme i gang med STATA, bruk av data-editoren og kommandofil-editoren, transformasjon av data og multivariate analysemetoder.

Boka vektlegger hvordan man skal utføre multivariate analyser, og det presenteres enkle tolkninger av resultater. Det anbefales i tillegg å bruke grunnleggende lærebøker innen multivariate analyser. Multivariate analyser med STATA er oppdatert i forhold til versjon 16, men de som har eldre versjoner, kan også bruke boka.

Randi Hammervold er førsteamanuensis i statistikk ved Handelshøyskolen NTNU. Hun har lang erfaring med å bruke ulike statistikkprogram som for eksempel SPSS, STATA og LISREL.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
236
ISBN
9788245018738
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Multivariate analyser med STATA
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Multivariate analyser med STATA:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv