Min side Kundeservice Bli medlem

Statistisk analyse i Stata

Statistisk analyse i Stata gir en lettfattelig og praktisk innføring i både enkle og mer avanserte kvantitative analyseteknikker ved bruk av statistikkprogrammet Stata. Hovedmålet med boken er å gjøre leseren i stand til å utføre, tolke og presentere kvantitative forskningsresultater ved hjelp av Stata som analyseverktøy. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Statistisk analyse i Stata gir en lettfattelig og praktisk innføring i både enkle og mer avanserte kvantitative analyseteknikker ved bruk av statistikkprogrammet Stata. Hovedmålet med boken er å gjøre leseren i stand til å utføre, tolke og presentere kvantitative forskningsresultater ved hjelp av Stata som analyseverktøy. Den vil være et godt og praktisk hjelpemiddel både for studenter og forskere.
I Statistisk analyse i Stata presenterer forfatteren et utvalg av noen av de vanligste kvantitative analyseteknikkene i samfunnsvitenskapene i dag. Boken redegjør blant annet for:
Deskriptiv statistikkOmkodingVariabelkonstruksjonLineær (OLS) regresjonLogistisk regresjonRegresjonsforutsetningerAlle bokens analyseeksempler er gjennomført med utgangspunkt i datasettet European Social Survey Round 7 (ESS7). Datasettet er gratis og tilgjengelig for alle på nett. Leseren kan derfor enkelt gjenta analyseeksemplene ved å laste ned datasettet. Boken er ment som praktisk tilleggslitteratur til en mer teoretisk innføringsbok i kvantitativ forskningsmetode.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
187
ISBN
9788202517038
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Statistisk analyse i Stata
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Statistisk analyse i Stata:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv