Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Fatte matte

for deg som vil tette huller i elementære matematikkunnskaper

Fatte matte er historien om de tre studentene Mona, Martin og Janne og om deres møte med matematikkfaget på høgskolen. De er tre nokså ulike mennesker, men de har en ting felles: Det er deler av det vi i dag regner som elementær matematikk, som de ikke kan og ikke forstår. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Fatte matte er historien om de tre studentene Mona, Martin og Janne og om deres møte med matematikkfaget på høgskolen. De er tre nokså ulike mennesker, men de har en ting felles: Det er deler av det vi i dag regner som elementær matematikk, som de ikke kan og ikke forstår.

Gjennom de tre får vi innblikk i hva vi kan gjøre for å lære matematikk. Vi får se de tre gjøre feil, vi ser dem få aha-opplevelser, og vi merker at de gradvis blir tryggere og flinkere i faget. Meningen er at vi skal kunne lære av Mona, Martin og Janne. Vi lærer mye matematikk, og vi lærer om å lære matematikk.

Fatte matte henvender seg til dem som har huller i sine elementære matematikkunnskaper. Mona, Martin og Janne er studenter ved en lærerhøgskole, men misoppfatningene de har, og feilene de gjør, er typiske for alle studentgrupper. Arbeidsteknikkene de bruker, er gode, moderne teknikker for alle som vil lære matematikk.

Medlemsvurdering:
Boka anbefales for dem som slit med emner innenfor matematikk, spesielt setter boka blant annet søkelys på brøkregning, der den gir gode og lett forståelige forklaringer med godt illustrerte bilder ved siden av skrevet tekst. Boka tar utgangspunkt i fortelling om studenter som begynner på lærerstudiet, og de ulike nivå disse studentene har innenfor matematikk. Teksten er lett leselig, og fortellingen om disse studentene gir et større realistisk bilde, hvor jeg som lærerstudent kjente meg igjen. Jeg har hatt stor nytte av å lese og regne meg gjennom denne boka, og jeg anbefaler den virkelig for andre som føler at de ofte kommer til kort i matematikkfaget. Lykke til!

Sjura

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
174
ISBN
9788276343151
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

S
Sjura – 08.04.2006

– Boka anbefales for dem som slit med emner innenfor matematikk, spesielt setter boka blant annet søkelys på brøkregning, der den gir gode og lett forståelige forklaringer med godt illustrerte bilder ved siden av skrevet tekst. Boka tar utgangspunkt i fortelling om studenter som begynner på lærerstudiet, og de ulike nivå disse studentene har innenfor matematikk. Teksten er lett leselig, og fortellingen om disse studentene gir et større realistisk bilde, hvor jeg som lærerstudent kjente meg igjen. Jeg har hatt stor nytte av å lese og regne meg gjennom denne boka, og jeg anbefaler den virkelig for andre som føler at de ofte kommer til kort i matematikkfaget. Lykke til!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fatte matte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fysikk

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv