Min side Kundeservice Bli medlem

Matematikkens kjerne

Matematikk handler om å tenke og om å forstå den verden som omgir oss. Gjennom kropp og sanser og i samspill med omgivelsene og andre mennesker viser barna at de ønsker å oppdage strukturer og skape mening. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Matematikk handler om å tenke og om å forstå den verden som omgir oss. Gjennom kropp og sanser og i samspill med omgivelsene og andre mennesker viser barna at de ønsker å oppdage strukturer og skape mening.

For å utvikle matematisk forståelse må barn gjøre egne erfaringer, undre seg og resonnere. Barnas interesse for matematikk trenger respons. Barnehagelærerne må ha kunnskap og engasjement i møtet med små matematikere som utforsker matematikkens kjerne. Kjernen utforskes både ute og inne, i lek, hverdag og tilrettelagte aktiviteter og er nær knyttet til kreativitet, glede og medvirkning.

Matematikkens kjerne er skrevet for studenter i barnehagelærerutdanningen og alle andre som driver med matematikk for barn.

Barnehagens nye rammeplan fra 2017 har endret fokus i arbeidet med matematikk. Det er mer vektlagt at barna skal erfare med kropp og sanser. Det fremheves tydelig i den nye utgaven av Matematikkens kjerne. Den nye utgaven er oppdatert med det siste fra fagdidaktisk forskning, det har blitt fjernet en del teori for å forklare gjenværende teori mer grundig, og det er satt inn flere eksempler som vil støtte forståelsen.

Høyoppløst bilde

Bla i boken

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
360
ISBN
9788245032826
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikkens kjerne:

QED 5-10

Trond Stølen Gustavsen
Paperback 
1199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
120,- 399,-

Natur 2

Hjørdis H. K. Bakke
Paperback 
329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv