Min side Kundeservice Bli medlem

Bedre uten brød

bli frisk med lavkarbo - kostholdet som leger vår tids sykdommer : med kosthold- og treningsprogram

Denne kostholdsklassikeren, nå revidert for tredje gang, gir deg svaret på hvorfor og hvordan et LCHF-kosthold kan forebygge, og til og med kurere, hjertesykdom, sukkersyke, muskel- og skjelettplager, og mage- og tarmlidelser. Les mer

449,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne kostholdsklassikeren, nå revidert for tredje gang, gir deg svaret på hvorfor og hvordan et LCHF-kosthold kan forebygge, og til og med kurere, hjertesykdom, sukkersyke, muskel- og skjelettplager, og mage- og tarmlidelser. Du vil føle deg bedre og leve lenger ved å legge om spisevanene! Bedre uten brød inneholder norske pasienthistorier og er gjennomarbeidet for norske forhold av blant annet ernæringsterapeut Jens Veiersted, dr. philos., Dag Viljen Poleszynski og kostholdsveileder Kenn Hallstensen. Boken inneholder også et intervju med lege og kostholdsekspert Sofie Hexeberg som bruker denne behandlingen i sin egen legepraksis.

Medlemsvurdering:
Boka "Bedre Uten Brød" er blant annet skrevet av den tyske kostholdsveteranen Wolfgang Lutz. Boka tar for seg hvordan du kan få bedre helse og unngå livsstilsykdommer kun ved å kutte ned på karbohydratinnoldet i kostholdet ditt. På en utrolig god måte greier forfatterne å forklare hvordan maten vi spiser påvirker alt fra hormonbalansen, til vekt og hvordan vi føler oss. Detter er en av de beste kostholdbøkene jeg noen gang har lest! Forfatterene forklarer sine teorier på en grundig, men interessant måte, og skaper et helhetlig bilde. Anbefales på det varmeste! PS: Bruk god tid PÅ å lese og fordøye boka.

LM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
286
ISBN
9788292605905
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Life without bread
Format
25 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

L
LM – 18.08.2007

– Boka "Bedre Uten Brød" er blant annet skrevet av den tyske kostholdsveteranen Wolfgang Lutz. Boka tar for seg hvordan du kan få bedre helse og unngå livsstilsykdommer kun ved å kutte ned på karbohydratinnoldet i kostholdet ditt. På en utrolig god måte greier forfatterne å forklare hvordan maten vi spiser påvirker alt fra hormonbalansen, til vekt og hvordan vi føler oss. Detter er en av de beste kostholdbøkene jeg noen gang har lest! Forfatterene forklarer sine teorier på en grundig, men interessant måte, og skaper et helhetlig bilde. Anbefales på det varmeste! PS: Bruk god tid PÅ å lese og fordøye boka.

B
Bridget – 13.07.2007

– Dette er en veldig lærerik bok. Det er en bok som presenterer mye forskning og teori om hvordan et kosthold uten karbohydrater fungerer, og til tross for mye "legespråk" er den svært lettlest. Det er nok viktig at man har en motivasjon for å lese denne boken for å få fullt utbytte av den, men jeg synes at den har så mye informasjon og så mye god teori at det en veldig leseverdig. Språket er enkelt, og stoffet er lettfattelig. Selve innholdet er veldig troverdig, og jeg bruker denne boken både som en motivator for å spise sunnere, og som en oppslagsbok når det er noe jeg lurer på vedrørende en lav-karbodiett.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bedre uten brød:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Leo

Katarina von Bredow
Innbundet 
272,- 299,-
 

Smak!

Frida Felicia Vennerød-Diesen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Arvingen

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Handlekurv