Min side Kundeservice Bli medlem

Fett & forstands favoritter

Norges beste keto-oppskrifter

Endelig er den her! Den første E-keto-kokeboken fra Fett & forstand! Den populære bloggen inspirerer hver dag med flotte oppskrifter. I løpet av kort tid har Fett & forstand etablert seg som Norges mest leste blogg for alle som vil spise lavkarbo og keto. Les mer

200,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Endelig er den her! Den første E-keto-kokeboken fra Fett & forstand! Den populære bloggen inspirerer hver dag med flotte oppskrifter. I løpet av kort tid har Fett & forstand etablert seg som Norges mest leste blogg for alle som vil spise lavkarbo og keto.

Nå har Ena-Maria Hijman og Kenneth Øvrevoll, paret bak bloggen, samlet sine aller beste oppskrifter i denne flotte boken, med oppskrifter og bilder som garantert får tennene til å løpe i vann.

Her presenteres blant annet oppskrifter på frokostretter, middager, tilbehør, desserter og ikke minst bakverk uten hvetemel og sukker. Du får oppskrifter på flere av Fett & forstands signaturretter, og inspirasjon til både de store anledninger, guttekveld og tapaskveld med jentene. I det hele tatt er dette en inspirerende bok for en sukkerfri livsstil.

Forfatterne deler også oppskrifter fra sine respektive røtter - Tromsø og Nederland.
Boken inneholder også en praktisk guide for hvordan du kommer i gang med ketolivet, og den mer erfarne vil finne oppskrifter på innovativ og kreativ ketomat. Fett og forstands favoritter legger grunnen for et livslangt ketokosthold som passer for alle.

Er du klar for Norges beste keto-oppskrifter?

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Bokmål
ISBN
9788283112450
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fett & forstands favoritter

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fett & forstands favoritter:

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv