Julegøy med mat til familien

Julen er tiden for koselige stunder. Pepperkakebaking med bestemor. Juleverksted med gode venner. Lussekatter og varm kakao etter en lang skitur. Forventningene og stressfaktoren kan bli høy. Det er derfor viktig å senke skuldrene for å skape egne gode minner, og det er det denne boken handler om. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Julen er tiden for koselige stunder. Pepperkakebaking med bestemor. Juleverksted med gode venner. Lussekatter og varm kakao etter en lang skitur. Forventningene og stressfaktoren kan bli høy. Det er derfor viktig å senke skuldrene for å skape egne gode minner, og det er det denne boken handler om. De gode juleminnene vi skaper sammen.

I denne boken får du Sivs beste tips og oppskrifter for å skape en kreativ og morsom jul uten for mye stress. Her får du alt fra spiselige julegaver til konfekt, julebakst og julegøy. Sammen med hennes fem barn, som alle har kommet med innspill og ideer, deler hun her oppskriftene og tradisjonene de setter mest pris på. Fine opplevelser sammen med barna er jo tross alt det viktigste i juletiden.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788293428862
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Julegøy med mat til familien
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julegøy med mat til familien:

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kluter

Bitta Mikkelborg
Innbundet 
318,- 349,-
 

Julemat

Ida Gran-Jansen
Paperback 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv