Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Knallgodt

helt uten gluten

Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere. Men hjemme lager han gjerne litt annen mat enn den han serverer ute. Fordi både kona Torill Schinstad og et av barna er glutenintolerante, har familien måttet finne nye måter å lage favorittmaten på.
Sammen har Torill og Tom Victor lett etter oppskrifter, knep og ingredienser som gjør det mulig å lage knallgod mat, helt uten gluten.
Nå presenterer de sine beste løsninger: Middager, bakst, kaker og desserter så gode at du har lyst til å lage dem igjen og igjen. Knallgodt er en fullblods moderne kokebok - stappfull av fristende og varierte retter, oppskrifter og tips for hverdagskjøkkenet. Helt uten gluten.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
231
ISBN
9788232804931
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knallgodt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bra kokt

Christopher Haatuft
Innbundet 
393,- 449,-
 

Rå vare

Bjørn Tore Furset
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv