Meny

Kom i gang med fermentering

godt, sunt og enkelt

; Søren Ejlersen ; Ditte Ingemann ; Ditte Ingemann (Illustratør) ; Irene Inman Tjørve (Oversetter)

Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!

Om boka

Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av.

Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter.

Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Fakta