Min side Kundeservice Bli medlem

Kom i gang med fermentering

godt, sunt og enkelt

Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Utsolgt
Fermenterte grønnsaker og frukter er velsmakende vidundere som gir helt nye smaksdimensjoner til maten din. De er også helsebringende når de gir næring til de nyttige bakteriene i tarmen, som vi alle er helt avhengige av.

Fermentering er en eldgammel metode for konservering av mat. I denne boka får du oppskrifter og fremgangsmåter for ulike drikker, surkål, sauser og tilbehør - og ikke minst den koreanske favoritten kimchi, som er nyoppdaget på norske restauranter.

Her får du alt du trenger for å gå i gang!

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788272016288
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Fermentering
Format
25 x 18 cm
Nr
8160872

Medlemmers vurdering

G
Guro Hvile – 28.04.2020

– Kom i gang med fermentgering

B
Bjørn – 31.03.2020

– God innføring i emnet

A
Anne Lian – 15.12.2016

– Kom i gang med fermentering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kom i gang med fermentering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv