Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia.
Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til.
Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao.
Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord.
Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
408
ISBN
9788230013151
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

A
Anne Kristin Myklebust – 08.03.2016

– Saknar bilder

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jekta

Bjørn Tore Pedersen
Innbundet 
410,- 450,-
 

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv