Hellstrøms hemmeligheter fra havet

«Dette er nok en gang intet mindre enn strålende. Kvalitet går aldri av moten - dette er smakfull kvalitet så det holder.»

Nettavisen

Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Les mer

436,-

479,- Spar: 43,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken.

Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende.

La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
262
ISBN
9788248929857
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hellstrøms hemmeligheter fra havet
Format
27 x 22 cm
Nr
8210888
Priser
Beste norske kokebok 2022

Bla i boka

Anmeldelser

«Dette er nok en gang intet mindre enn strålende. Kvalitet går aldri av moten - dette er smakfull kvalitet så det holder.»

Nettavisen

«. oppskrifter som i kombinasjonen av korte og konsise tekster og rett-på-bilder fremstår som klassiske og lekre, med en unik blanding av fransk finesse og Instagrams enkle og begripelige formidlingsform»

Juryens begrunnelse, Kokebokprisen 2022

«. har greid å overføre Instagrams kjappe formidlingsteknikk til det gode, gamle bokformatet. Det står det respekt av.»

Oppland Arbeiderblad

«Hellstrøm har vært landets ledende kokk i flere tiår, og aller best er han nok på sjømat ... Av tre gode bøker er denne kanskje den beste.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Hvis du er fanget i en hverdag med mye ovnsbakt laks og en og annen torskefilet med eggesmør, bør du lese denne boken. Den inspirerer, og gir deg lyst til å dra til en fiskehandler fort som fy. Skikkelig gode fiskemiddager virker ikke uoppnåelige lenger»

Godt.no

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hellstrøms hemmeligheter fra havet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv