Meny
Hellstrøms hemmeligheter fra havet - Eyvind Hellstrøm

Hellstrøms hemmeligheter fra havet

; Anita Rennan ; Agnete Brun (Fotograf) ; Anita Rennan (Fotograf)

«Dette er nok en gang intet mindre enn strålende. Kvalitet går aldri av moten - dette er smakfull kvalitet så det holder.»

Nettavisen Terningkast 6
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Les mer
Vår pris
436,-
Spar
43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 436,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken.

Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende.

La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Nettavisen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 262
ISBN: 9788248929857
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8210888
Beste norske kokebok 2022
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Dette er nok en gang intet mindre enn strålende. Kvalitet går aldri av moten - dette er smakfull kvalitet så det holder.»

Nettavisen Terningkast 6

«Hellstrøm har vært landets ledende kokk i flere tiår, og aller best er han nok på sjømat ... Av tre gode bøker er denne kanskje den beste.»

, Adresseavisen

«Hvis du er fanget i en hverdag med mye ovnsbakt laks og en og annen torskefilet med eggesmør, bør du lese denne boken. Den inspirerer, og gir deg lyst til å dra til en fiskehandler fort som fy. Skikkelig gode fiskemiddager virker ikke uoppnåelige lenger»

Godt.no

«. har greid å overføre Instagrams kjappe formidlingsteknikk til det gode, gamle bokformatet. Det står det respekt av.»

Oppland Arbeiderblad

«. oppskrifter som i kombinasjonen av korte og konsise tekster og rett-på-bilder fremstår som klassiske og lekre, med en unik blanding av fransk finesse og Instagrams enkle og begripelige formidlingsform»

Juryens begrunnelse, Kokebokprisen 2022