Sjømatboka

bærekraftig mat fra havet

De aller fleste ønsker å spise mer sjømat, men synes det er vanskelig å få til. I denne boken viser Julie deg hvordan du enkelt kan lage de mest smakfulle rettene med ingredienser fra havet til både hverdag og fest. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

De aller fleste ønsker å spise mer sjømat, men synes det er vanskelig å få til. I denne boken viser Julie deg hvordan du enkelt kan lage de mest smakfulle rettene med ingredienser fra havet til både hverdag og fest.

Boken inneholder over 50 oppskrifter på supergod, tilgjengelig og enkel sjømat. Her finner du det du trenger om du vil kose deg med deilig og smaksrik snacks fra havet, om du vil ha kjapp og digg fiskemiddag en ukedag, og ikke minst om du vil invitere og overraske gjestene dine med et festmåltid med råvarer fra havets spiskammers.

Som alt annet i naturen er også livet i havet avhengig av at vi gjør de rette valgene. I denne boken viser Julie hvordan du kan lage de beste sjømatrettene basert på livskraftige arter. På denne måten kan du være med på å opprettholde artsmangfoldet i havet samtidig som du nyter det beste av tilgjengelige råvarer, det meste fra vår egen kyst.

Julie Ilona Balas har gjennom Julies matblogg skapt engasjement og inspirert til kreativ og morsom matlaging i over et tiår. Det skal være godt, enkelt, spennende og tilgjengelig.

Dykk ned og oppdag havets smakfulle verden med @juliesmatbloggs nyeste kokebok.

Detaljer

Forlag
Pullman Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
170
ISBN
9788293891208
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Sjømatboka
Format
18 x 26 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjømatboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Icons

Micaela Heekin
Innbundet 
276,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv