Meny
Hellstrøms grønne hemmeligheter - Eyvind Hellstrøm
Hellstrøms grønne hemmeligheter - Eyvind Hellstrøm

Hellstrøms grønne hemmeligheter

; Anita Rennan ; Anita Rennan (Fotograf)

Kos deg med mat som smaker godt og gjør godt – hver dag. Bli en magiker på kjøkkenet med Eyvind Hellstrøms smarte tips og fantastiske oppskrifter.

Les mer
Kokebok
Bestselger
Prisvinner
Berømt forfatter
Vår pris
436,-
Spar
43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 436,-
Spar: 43,-

Veil. pris: 479,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Presentert av RUNHILD SKJØLAAS, redaktør

Årets beste kokebok 2021

«Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet», sier Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan. «Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag.»

Mesterkokkens beste tips
For kokebokforfatterne handler det om å skape litt magi i grytene; et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk servert på varme tallerkener. «Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement», sier de. I kokeboka finner du et mylder av oppskrifter på alt fra supper og salater til smakfulle risretter og mye mer.

«Jeg kan ikke lage god smak uten ferske grønnsaker.»

Eyvind Hellstrøm

Lykkelig ekteskap
Et eget kapittel er viet til komposisjoner, tilbehør og komplette retter, og boka rommer til sammen nesten tre hundre oppskrifter av mesterkokken. I tillegg til de rene grønnsakrettene får du grønnsakene i lykkelig ekteskap med alt fra naturens spiskammer. Det kan hende du rett og slett blir litt sunnere, litt gladere og, som bonus, bidrar til en litt grønnere og dermed mer bærekraftig klode.

Kun det beste
I tillegg til å trone på toppen av bestselgerlista i månedsvis har Hellstrøms grønne hemmeligheter blitt kåret til Årets beste kokebok 2021! «Rett på sak med enkle og gode oppskrifter,» mente juryen om mesterkokkens kokebok. «Den komplekse maten har jeg lagt bak meg for lenge siden. Oppskriftene i denne boken handler om å få inspirasjon til en grønnere verden. Nå rendyrker jeg enkelheten uansett hva jeg lager. Det må smake godt, og det må være sunt», sier Hellstrøm i en kommentar. «Jeg kan ikke lage god smak uten ferske grønnsaker, tomater, frukt, olivenolje og friske krydderurter», fastslår mesterkokken og forfatteren.

INNHOLD:

  • Salater
  • Supper og raguer
  • Toast og snacks
  • Ris og pasta
  • Komposisjoner, tilbehør og komplette retter
  • Poteter
  • Fritert
  • Desserter
  • Sauser, vinaigretter og basisoppskrifter

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 262
ISBN: 9788248928287
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
Nr: 8192626
Beste norske kokebok 2021
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

EYVIND HELLSTRØM (f. 1948) er Norges mest kjente mesterkokk med en rekke bokutgivelser og tv-programmer bak seg. Sammen med Truls Svendsen er han tv-aktuell i ny sesong av 'Truls à la Hellstrøm'. Hellstrøm var kjøkkensjef på gourmetrestauranten Bagatelle i 27 år. Han har den populære Instagramkontoen «hellstroms_verden», som han driver sammen med kjæresten, Anita Rennan.

ANITA RENNAN (f. 1980) er utdannet grafisk designer og har jobbet i reklamebyrå og med produksjonsledelse i flere tv-programmer. Hun har en lidenskap for fotografering og deler interessen for reise og mat med sin livspartner, Eyvind Hellstrøm.