Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Julies grønne kjøkken

En ny generasjon kokker, matbloggere og andre entusiaster har revolusjonert synet på grønnsaker. Med inspirasjon fra India, Midtøsten og Europa gir matblogger og godt.no-spaltist Julie Ilona Balas deg de beste oppskriftene - enten det er til frokost, lunsj eller middag. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En ny generasjon kokker, matbloggere og andre entusiaster har revolusjonert synet på grønnsaker. Med inspirasjon fra India, Midtøsten og Europa gir matblogger og godt.no-spaltist Julie Ilona Balas deg de beste oppskriftene - enten det er til frokost, lunsj eller middag.

På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig - og det er veldig godt.

Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. Enten du vil overraske gjestene med bedre tilbehør til søndagssteken, eller vil forsøke noen helt nye og overraskende smakskombinasjoner - dette er boken for alle grønne matentusiaster.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
142
ISBN
9788248916994
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
28 x 20 cm
Nr
8110611

Medlemmers vurdering

K
Kristina – 18.10.2016

– Enkle gode oppskrifter

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julies grønne kjøkken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv