Min side Kundeservice Bli medlem

Mormors frukt & bær

- Epler var hennes favorittOver 50 oppskrifter på kaker og desserter med frukt og bær, alt presentert med vakre foto. Det er nesten så du kjenner duften og smaken av solmoden frukt. Foruten alle oppskriftene på kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter, mos etc. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

- Epler var hennes favorittOver 50 oppskrifter på kaker og desserter med frukt og bær, alt presentert med vakre foto. Det er nesten så du kjenner duften og smaken av solmoden frukt. Foruten alle oppskriftene på kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter, mos etc. er det også en del fakta, historikk og tips blandet med forfatterens stemningsfulle bilder fra skog og kjøkken.
Enten du har har din egen frukthage og ditt eget blåbærsted du kan høste fra, eller du kjøper disse herlighetene ferdigplukket i kurver og kasser i matbutikken eller på Bondens marked, vil du ha glede av denne boken. Den følger opp trenden med fokus på kortreist og økologisk mat og legger vekt på våre norske mattradisjoner. Lær deg å nyte og utnytte de fantastiske råvarene vi har i norske bær og norsk frukt.

I Mormors frukt og bær går Kari Finngård enda en gang i mormors fotspor og presenterer en lang rekke oppskrifter på desserter og kaker med frukt og bær i hovedrollen. Mest vekt er det på oppskrifter med epler, som var mormors favorittfrukt. Resten er viet til oppskrifter med plommer og pærer, blåbær og bringebær.

Kari Finngaard er en anerkjent og erfaren forfatter, dette er hennes sjette bok på Cappelen Damm. Det er en oppfølger til Mormors kaker, som utkom i 2014.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788202508494
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Mormors frukt & bær
Format
28 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mormors frukt & bær:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Julemat

Andreas Viestad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv